عنوان مد نظر شما
  • آیتم جدید
  • آیتم جدید
  • آیتم جدید
  • آیتم جدید
  • آیتم جدید
  • آیتم جدید
پشتیبانی
  • آیتم جدید
  • آیتم جدید
  • آیتم جدید
  • آیتم جدید
  • آیتم جدید
  • آیتم جدید

چطور برای آیلتس آماده شویم؟ (شش گام ساده)
شناختن ساختار آیلتس و دانستن هرآنچه که در روز آزمون اتفاق می افتد می تواند به شما در آمادگی بهتر کمک کند. در این مطلب به بررسی شش گام ساده و موثر برای آمادگی یک داوطلب برای این آزمون می پردازیم.
گام اول: نوع آزمون مناسب خود را انتخاب کنید.
نوع آزمونی که شما شرکت می کنید بستگی به هدف شما از جهت کار، تحصیل یا مهاجرت برای زندگی در یک کشور انگلیسی زبان دارد. اگر به دنبال ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در یک کشور انگلیسی زبان هستید یا قصد شما از مهاجرت پیوستن به یک دانشگاه معتبر است، به شما توصیه می کنیم تا در آزمون آکادمیک آیلتس (IELTS Academic Test) شرکت کنید.
از طرفی دیگر، شرکت در آزمون جنرال ترینینگ آیلتس (IELTS General Training) در صورتی به شما توصیه می شود که ترجیحا شما به دنبال فعالیت یا هدفی کاری در یک کشور انگلیسی زبان مانند استرالیا، نیوزیلند، کانادا یا بریتانیا را داشته باشید.
به طور خاص و انحصاری، می توانید برای کشور بریتانیا در آزمون مهارت های زندگی آیلتس (IELTS Life Skills) شرکت کنید. مهاجرت خانواده فردی که دارای ویزاست، ادامه تحصیل در برخی مقاطع تحصیلی، برخی موارد دیگر از کاربرد های مفید این آزمون هستند.
گام دوم: خود را با آزمون و ساختار آن آشنا تر کنید.
پس از انتخاب نوع آزمونی که مناسب شرایط شماست، باید به بررسی ساختار آزمون، بخش های مختلف آن و تعداد سوالاتی که ممکن است مشاهده کنید بپردازید. پس از این آشنایی می توانید از آزمون های نمونه (Practice Tests) برای شروع تمرین های خود استفاده نمایید.
آزمون آیلتس از چهار بخش اصلی تشکیل می شود – لیسنینگ یا مهارت شنیداری (Listening)، ریدینگ یا مهارت خوانداری (Reading) ، رایتینگ یا مهارت نوشتاری (Writing) و اسپیکینگ یا مهارت گفتاری (Speaking).
پس شما باید بدانید که آزمون آیلتس چیست، چه مهارت هایی مورد ارزیابی قرار می گیرند و نتیجه آزمون با نمره یا (Band) که شما کسب می کنید چه معنایی خواهد داشت.
گام سوم: انواع مختلف سوالات را بشناسید.
هم آزمون آکادمیک و هم آزمون جنرال ترینینگ آیلتس از چهار بخش تشکیل شده اند. انواع سوالاتی که در ریدینگ و رایتینگ تسک اول این دو آزمون مشاهده می کنید با هم تفاوت دارند اما معمولاً از نظر سطح و نوع سوالات لیسنینگ و اسپیکینگ تفاوتی با یکدیگر ندارند.
سعی کنید با نوع سوالاتی که در هر بخش با آنها مواجه می شوید آشنا شوید و زمان اختصاص داده شده برای قسمت از سوالات را در ذهن داشته باشید. برای شناختن انواع سوالات می توانید نمونه آزمون های آیلتس رایگان را نیز تهیه نمائید.
گام چهارم: نمرات مختلف این آزمون را بشناسید.
نمره آزمون آیلتس با بند (Band) مشخص می شود و این بند از 0 تا 9 برای نمره دهی به داوطلب متغیر است. هر بند نشان دهنده سطحی از دانش و توانایی شما در زبان انگلیسی است. شما یک نمره بند کلی نیز دریافت می کنید و همچنین برای هر مهارت به صورت جداگانه نیز نمره کسب می کنید. نمرات آزمون هم به صورت کامل و هم به صورت نیمه داده می شوند؛ برای مثال بند 9 ، 8.5 ، 8 ، 7.5 ، ...
توصیه می شود که با استفاده از معیار های نمره دهی آیلتس (IELTS Band Descriptors) که معمولاً یک فایل با فرمت PDF است و در سایت رسمی آیلتس نیز منتشر می شود و اینکه هر نمره چه معنایی دارد خود را بیش از پیش با نمره دهی این آزمون آشنا کنید.
گام پنجم: اهداف خود را مشخص کنید و مطالعه کنید.
در صورتی می توانید به نمره قابل قبول خود دست یابید که برای خود و موفقیت خود اهدافی را مشخص کرده باشید. اهدافی مانند آشنایی با نمرات آیلتس، ارزیابی مهارت های انگلیسی خود، تبدیل مطالعه به یک عادت روزانه وایجاد یک برنامه مطالعاتی از اهداف مفیدی هستند که می توانید برای مطالعه و آماده بهتر به آنها تکیه کنید. برای این اهداف شما باید کار های خیلی زیادی انجام دهید که برخی از آنها شامل موارد زیر می باشند:
·         با همکاران خود، دوستان و خانواده به انگلیسی صحبت کنید.
·         به کتاب های صوتی، پادکست ها، رادیو و موسیقی انگلیسی گوش کنید.
·         روزنامه، کتاب، مجله، تبلیغات و کتاب های انگلیسی را مطالعه کنید.
·         هر روز یک لغت جدید بیاموزید و آن را در جمله تمرین کنید.
·         هر روز انگلیسی را تمرین کنید.
·         اخبار انگلیسی را دنبال کنید.
·         برای دوستان خود به انگلیسی نامه بنویسید یا فیلم های انگلیسی زبان (با زیرنویس یا بدون زیرنویس) تماشا کنید.
 
گام ششم: بدانید که در روز آزمون چه چیزی در انتظارتان خواهد بود
سعی کنید زود تر از زمان آزمون در محل آزمون حضور پیدا کنید و در محل خود بنشینید. همه لوازم شخصی خود اعم از موبایل، ساعت هوشمند، کتاب یا یادداشت را تحویل مسئولین آزمون دهید. کارت شناسایی یا اطلاعات خود را همراه داشته باشید تا در مرحله Check-in مشکل خاصی نداشته باشید. این کارها موجب می شوند تا شما پیش از آزمون استرس کمتری از بابت امتحان داشته باشید و در نتیجه، عملکرد بهتری حاصل خواهد شد.
​​​​​​​